• Renovaties

 • Wanneer kies je best voor platedaken renovatie?

  Heeft u een lek in uw plat dak? Moet uw dak beter geïsoleerd worden? Of is uw plat dak verouderd en begin het mankementen te vertonen? Laat je dak dan snel renoveren om nog meer vochtschade aan uw dakconstructie te voorkomen. Soms is het namelijk voldoende om een grondige dakrenovatie te laten uitvoeren in plaats van een volledig nieuw plat dak te laten installeren.

   

  Indien de constructie van je dak nog in goede staat is kan u ervoor kiezen om enkel de dakbedekking te vernieuwen. Hierdoor krijgt je huis onmiddellijk een nieuw uitzicht.

   

  Vraag hier uw verbouwpremie aan voor een dakrenovatie.

  Tips

  1. Hoe sneller je beslist om je plat dak te laten renoveren hoe minder de kosten voor de dakrenovatie zullen bedragen!
  2. Maak van de gelegenheid gebruik om extra licht te creëren.
  3. Wanneer je het plat dak van je woning renoveert, kom je in aanmerking voor een aantal zeer aantrekkelijke premies (isolatiepremie, renovatiepremie, verbeteringspremie) en subsidies.
  4. Kijk ook eens naar de afwerking van je dak. Als je dan toch beslist om je plat dak te laten renoveren kan je best ook in één keer bijvoorbeeld je afvoerbuizen eens vernieuwen.
  5. Maak van de gelegenheid gebruik om je plat dak te isoleren, want wie wilt er nu niet besparen op zijn energiefactuur?
 • Ontdek onze projecten

  PVC / Alkorplan

  Ontdek onze projecten

  PVC / Alkorbright

  Ontdek onze projecten

  EPDM / Mastersystem

  Ontdek onze projecten

  EPDM / Masterreflect

 • Heeft u vragen?

  Of wenst u een gratis prijsofferte voor een renovatie plat dak?