• Nieuwbouw

 • Klaar om te bouwen?

   

  Bij R&L Dakwerken begrijpen we dat het plat dak van een nieuwbouwwoning niet alleen een beschermende laag is, maar ook een statement van stijl en duurzaamheid. Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap maakt ons de ideale partner voor jouw nieuwbouwproject.

   

  Bouwplannen klaar? Contacteer ons voor advies op maat!

  broken image
 • Hoe gaan we te werk?

  Bij de start van een nieuwbouwproject hanteren wij een zorgvuldige en geavanceerde aanpak om ervoor te zorgen dat elk detail bijdraagt aan de duurzaamheid en efficiëntie van het gebouw. Hier is een overzicht van onze werkwijze:

   

  1. Dampscherm op maat:

  Het fundament van ons proces begint met het zorgvuldig aanbrengen van een dampscherm op de hellingshape. Het selecteren van het juiste dampscherm is essentieel en wordt bepaald door de klimaatklasse van het gebouw. Ons team zorgt ervoor dat de keuze in lijn is met de specifieke behoeften van het project.

  3. Geavanceerde isolatie:

  De isolatie, een cruciaal element voor energie-efficiëntie, wordt met uiterste precisie aangebracht op het dampscherm. Of het nu gaat om verlijmde of losliggende isolatie, onze experts bepalen de optimale dikte op basis van de gewenste EPC-waardes. Dit garandeert niet alleen comfort binnen het gebouw, maar draagt ook bij aan een verantwoord energieverbruik.

  2. Waterdichte isolatie:

  Voor de uiteindelijke waterdichting bieden wij een scala aan materialen, waaronder PVC, EPDM en Roofing. Hier streven we naar maatwerk, waarbij we rekening houden met de mogelijkheid om het dak een verhoogd energierendement te geven door te kiezen voor een witte eindlaag. Dit is een bewuste stap naar duurzaamheid en energiebesparing.

  4. Elegante afwerking naar wens:

  Ons proces wordt bekroond met een aandacht voor esthetiek. De laatste stap omvat de afwerking van dakranden en afvoeren in aluminium of
  zink. Elk detail van de afwerking draagt bij aan de visuele aantrekkingskracht en duurzaamheid van het bouwproject.

 • Heeft u vragen?

  Of wenst u een gratis prijsofferte voor een nieuw plat dak?